Gulickx Schoenen::Nieuwstraat 1::5111 CV Baarle-Nassau
Gabor

Het merk Gabor

Bernard en Joachim Gabor richtten in 1949 in Barmstedt, bij Hamburg, schoenenfabriek Gabor op. Inmiddels behoort dit familiebedrijf tot de meest toonaangevende schoenenfabrikanten van Europa. Deze jarenlange ervaring is dan ook de basis van de welbekende ‘Gaborkwaliteit’. De hoogste eisen die aan elk schoenenpaar gesteld worden, hebben Gabor gemaakt tot het merk wat het nu is.  De afgelopen jaren is Gabor in Nederland uitgegroeid tot één van de bekendste damesschoenenmerken.

Mode gecombineerd met pasvorm en kwaliteit

Maar traditie is niet alles. Innovatie staat bij Gabor ook centraal. De afgelopen jaren werden dan ook gekenmerkt door de invoering van nieuwe technieken en nieuwe productgroepen. Het merk weet op erg succesvolle wijze mode te combineren met een uitstekende pasvorm en kwaliteit.

Hét favoriete merk van veel dames

Gabor biedt grote maten, tussenmaten, extra wijdtes voor de tenen of bal van de voet en een speciale kuitwijdte voor laarzen. De strikte kwaliteitscontroles verzekeren een perfecte afwerking van elk paar Gabor schoenen. Dit alles maakt Gabor tot het favoriete merk van veel dames.

De Gabor Specialist

Gulickx Schoenen
Nieuwstraat 1
5111 CV Baarle-Nassau
www.gulickxschoenen.nl

Telefoon
+31 (0)13 507 93 76

E-mail
info@gulickxschoenen.nl

Facebook
facebook.com/gulickxschoenen Neem contact op